Tuesday, December 21, 2021

Bekendt

Bekendt



Masser af kampscener, humor, Bekendt slang, bekendt, og vendinger af formue her; som prologen udtrykker det, "Sorg og glæde, bekendt og tragedie, en god portion opmuntrende handling. Mød Grammar Coach. tanınan, bilinen... Ordet i eksempelsætningen matcher ikke indtastningsordet. Grammatikordbog. Luźna znajomość. Meadow Mouse var for godt bekendt med gamle Mr.





bekendt



Kendt af eller bekendt med en anden, bekendt. Informeret eller bekendt: Er du fuldt ud bekendt med bekendt fakta? American Heritage® Dictionary of the English Language, femte udgave. Copyright © af Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company. Udgivet af Bekendt Mifflin Harcourt Publishing Company. Alle rettigheder forbeholdes. adj postpositiv 1. nogle gange følger med på vilkår af fortrolighed, men ikke intimitet. følg med at have viden eller erfaring med ; Bekendt med.


Collins English Dictionary — Complete and Unabridged, 12. udgave © HarperCollins Publishersbekendt, bekendt,,bekendt, bekendt, Tesaurus Bekendt Beslægtede ord Synonymer Legend:. Skift til ny synonymordbog. velkendt - velkendt eller let genkendelig; "en kendt figur"; "kendte sange"; "kendte gæster", bekendt.


Baseret på WordNet 3, bekendt. bekendt med kendskab til bekendterfaren ibekendt afbekendt, informeret om i live til bekendt, fortroligt vidende om bevandret uvidende med underrettet om vidende af op til hastighed med au fait bekendttændt om uformelle Han var godt bekendt med europæisk litteratur.


kendt for at være bekendt med venlig med på gode vilkår med Ingen bekendt med bekendt fik lov til at tale med pressen. Collins synonymordbog bekendt det engelske sprog — fuldstændig og uforkortet 2. udgave.


At have et godt kendskab til: fortrolig bekendtbekendt, bevandret. Idiom: op på. Forsynet med information; gjort opmærksom på: rådgiveuddannet oplystinformeretinstrueretvidende. The American Heritage® Rogets synonymordbog. Copyright ©af Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company. consapevole noto, bekendt. kendt a. Nævnt i? ajour vant vant bekendt Bekendt bekendt Bekendtskab rådgivet rådgivet vurdere vurdere au courant au fait bevidst boglig bringe ud bunkmate campmate.


Referencer i klassisk litteratur? Generalen, der ikke forstår disse, kan være godt bekendt med landets konfiguration, bekendt, alligevel vil han ikke være i stand til at omsætte sin viden til praktisk regning. Altså den krigsstuderende, der ikke er fortrolig med krigskunsten bekendt hans bekendt, selvom han er bekendt med de fem fordele, vil han undlade at udnytte sine mænd bedst muligt.


Se i sammenhæng. I den alder stiftede jeg bekendtskab med vort eget lands berømte digtere; men det var først, da det var holdt op med at stå i min magt at drage sine vigtigste fordele af en sådan overbevisning, at jeg indså nødvendigheden af ​​at lære flere sprog end mit fødelands. Plurnish observeret, bekendt, smiler ikke til gengæld, og alligevel havde han ikke fornøjelsen af ​​at være bekendt med bekendt gentleman heller ikke.


Mig og min kone, vi er godt bekendt med frøken Dorrit. Plurnish, have bekendt gjort bekendt med sagsgrunden fra sagsøgtes egen mund, gav Arthur at forstå, at sagsøgeren var en 'Chaunter' - dvs. ikke en sanger af hymner, bekendt, men en sælger af heste - og at han Plornish bekendt at ti skilling i pundet 'ville betale sig smukt', og at mere ville være spild af penge.


En søndag, før eller siden, ville han møde hende uden for kontoret, et sted i bakkerne, og så, hvis de ikke blev bekendt, ville det være fordi hun ikke bekendt at lære at kende.


De var ved at stifte bekendtskab, bekendt. Samtalen havde ikke haltet i den fulde halve time, de havde været sammen. Han havde været parat til at finde hende en meget svær ung kvinde at stifte bekendtskab med, bekendt. Jo mere øl drak kaptajn Nelson og jeg, bekendt, jo bedre stiftede vi bekendtskab. I mig fandt han en bekendt lytter, der i kraft af boglæsning, bekendt, vidste meget om det havliv, han havde levet.


De vil stifte bekendtskab med arbejdets fremskridt inden for forskellige områder relateret til organisationen bekendt spil. UEFA-delegationen ankommer til Baku. Ordbogsbrowser? Fuld browser? Facebook Del Twitter CITE.


Bekendt Følg: Facebook Twitter Rss Mail Del: Facebook Twitter LinkedIn Mail. bekendt - have rimelig viden om; "de var bekendte"; "fuldt bekendt med fakta" bekendt - bekendt kendt eller let genkendelig; "en kendt figur"; "kendte sange"; "kendte gæster", bekendt.





dating sider europæiske kvinder



bekendt med noget; i stand til at forstå eller genkende noget. Tom er fuldt ud bekendt med den måde, vi gør tingene på. McGraw-Hill Dictionary of American Idioms and Phrasal Verbs. Referencer i klassisk litteratur? Generalen, der ikke forstår disse, kan være godt bekendt med landets konfiguration, men han vil ikke være i stand til at vende sin viden til praktisk regning. Så den krigsstuderende, som ikke er fortrolig med krigskunsten med at variere sine planer, selv om han er bekendt med de fem fordele, vil undlade at gøre den bedste brug af sine mænd.


Se i sammenhæng. I den alder stiftede jeg bekendtskab med vort eget lands berømte digtere; men det var først, da det var holdt op med at stå i min magt at drage sine vigtigste fordele af en sådan overbevisning, at jeg indså nødvendigheden af ​​at lære flere sprog end mit fødelands. Plornish bemærkede, smilede ikke til gengæld, og dog havde han ikke fornøjelsen af ​​at blive bekendt med herren, heller ikke. Mig og min kone, vi er godt bekendt med frøken Dorrit.


Plornish, efter at være blevet gjort bekendt med sagsgrunden fra sagsøgtes egen mund, gav Arthur til at forstå, at sagsøgeren var en 'Chaunter' - hvilket betyder, ikke en sanger af hymner, men en sælger af heste - og at han Plornish mente, at ti shilling i pundet 'ville betale sig smukt', og at mere ville være spild af penge. Han havde været parat til at finde hende en meget svær ung kvinde at stifte bekendtskab med.


Men her viste det sig så simpelt. Derefter stiftede gæsterne bekendtskab med den uddannelsesmæssige base på Kyzyl-præsident-kadetskolen, plantede træer og besøgte det etno-kulturelle kompleks Aldyn-Bulak.


Aserbajdsjans minister deltager i mødet i SNG-rådet af forsvarsministre. Læseren følger forfatteren, når hun bliver bekendt med beboerne i området, herunder andre kvinder, der arbejder rancher.


Freeman-Toole, T. Stående op til klippen. Masser af kampscener, humor, britisk slang og vendinger af formue her; som prologen udtrykker det, "Sorg og glæde, komedie og tragedie, en god portion opmuntrende handling. Jacques, Brian.


Alle rettigheder forbeholdes. adj postpositiv 1. nogle gange følger med på vilkår af fortrolighed, men ikke intimitet. følg med at have viden eller erfaring med ; Bekendt med. Collins English Dictionary — Complete and Unabridged, 12. udgave © HarperCollins Publishers , , , , , , , , , Synonymordbog Antonymer Beslægtede ord Synonymer Legende:.


Skift til ny synonymordbog. velkendt - velkendt eller let genkendelig; "en kendt figur"; "kendte sange"; "kendte gæster".


Baseret på WordNet 3. bekendt med, bevidst om, på, erfaren i, bevidst om, informeret om, i live, fortrolig med, vidende om, bevandret, fortrolig med, informeret om, kendskab til, op til fart med, au fait with, skiftede- på om uformelle Han var godt bekendt med europæisk litteratur.


kendt for , bekendt med , venlig med , på god fod med dem Ingen kendte fik lov til at tale med pressen. Collins synonymordbog over det engelske sprog — komplet og uforkortet 2. udgave. At have godt kendskab til: fortrolig , velkendt , versant , bevandret. Idiom: op på. Forsynet med information; gjort opmærksom på: rådgivet, uddannet, oplyst, informeret, instrueret, vidende.


The American Heritage® Rogets synonymordbog. Copyright © , af Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company. consapevole noto. kendt a. Nævnt i? ajour vant vant bekendt Bekendt bekendt Bekendtskab rådgivet rådgivet vurdere vurdere au courant au fait bevidst boglig bringe ud bunkmate campmate. Referencer i klassisk litteratur? Generalen, der ikke forstår disse, kan være godt bekendt med landets konfiguration, men han vil ikke være i stand til at vende sin viden til praktisk regning.

No comments:

Post a Comment